Emmelie de Forest og Ulf Pilgaard er gæster ved årets Rosenfestival på Nordfyn år 2022

Revyens "grand old man" Ulf Pilgaard åbner Rosenfestivalen lørdag d. 6. august

En af vore mest kendte danske skuespillere og komikere Ulf Pilgaard åbner Rosenfestivalen lørdag og døber en rose. Ulf Pilgaard har i over 40 år spillet med i revyer og på teatret, deriblandt og ikke mindst i Cirkusrevyen fra 1986 til 2021.
Ulf Pilgaard åbner Rosenfestivalen ved Bogense Rådhus og navngiver efterfølgende en ny forældet rose ”Ulf Pilgaard”. Rosen er forædlet af Rosa Eskelund, Roses Forever, som Grønløkke Planteskole, beliggende lige udenfor Bogense samarbejder med. Det betyder at rosen bliver produceret på den nordfynske planteskole til salg i danske havecentre og planteskoler.

Det glæder arrangørerne bag Rosenfestivalen at en så kendt og elsket skuespiller som Ulf Pilgaard kommer til Bogense for at åbne årets Rosenfestival, vi er stolte af at det igen i år er muligt at døbe en ny rose i Bogense” udtaler rosenfestivalleder Jette Kærgaard.

Æresgæst Emmelie de Forest, giver minikoncert søndag

Den kendte danske sangerinde og sangskriver, Emmelie de Forrest, der i 2013 vandt det danske Melodi Gram prix og Eurovision Song Contest for Danmark med sangen Only Teardrops, gæster Rosenfestivalen lørdag d. 7. august. Rosenforædler Rosa Eskelund og Emmilie de Forest vil sammen præsentere ”Emmelie-rosen”, en smuk lyserød rose ved Manneken Pis. Rosen dyrkes på Grønløkke Planteskole og er forædlet af Rosa Eskelund.
Rosenfestivalleder Jette Kærgaard uddyber: ”Vi ser frem til og er meget glade for at få besøg af Emmilie de Forest, der har lovet at give en minikoncert sammen med sin guitarist ved Manneken Pis.

Endelig er der igen Fødevaremarked på torvet og boder i bymidten

“I år ser vi frem til at afvikle en Rosenfestival uden restriktioner, i år kommer der igen boder i bymidten med kunsthåndværk og på Bogense Torv kommer det populære fødevaremarked med boder og smagsprøver, slutter en glad Jette Kærgaard.

Temaet for årets Rosenfestival er ” Til lands, til vands og i luften” de mange kreative rosendekorationer vil afspejle temaet.