Rosenfestival får donation af Sol og Strand

Rosenfestival får donation af Sol og Strand på Fyn og Langeland

Sol og Strand Fyn og Langeland har givet 10.000 kroner til den blomstrende festival i Bogense, og beløbet er øremærket til musikken.

Der er stadig et godt stykke tid til, Nordfyns Rosenfestival løber af stablen den 3. og 4. august næste år i Bogense. Men forberedelserne er allerede godt i gang, og der er netop landet 10.000 kroner i kassen, som stammer fra Sol og Strand Fyn og Langeland, som bl.a. står for udlejning af sommerhuse i det nordfynske.

De lokale bureauer i Sol og Strand har gennem ”Den Lokale Håndsrækning” mulighed for at støtte projekter, der gavner feriedestinationer, og at give en donation til rosenfestivalen var et oplagt valg. 

Vi støtter festivalen, fordi den giver en eventyrlig oplevelse til både lokale som turister, og så er den er båret af de mange lokale ildsjæle som dette skønne turistområde har,” siger bureauchef hos Sol og Strand Fyn og Langeland, Lene-Marianne Nielsen.

Jette Kærgaard, der er leder af Nordfyns Rosenfestival, er glad for håndsrækningen.

”Det er dejligt, at der er nogen, der lægger mærke til det, vi går og laver,” siger hun.

Jette Kærgaard fortæller, at donationen fra Sol og Strand vil blive brugt til et musikalsk indslag på næste års festival.