I ord og toner med Ghita Nørby og Lars Hannibal

Gå ikke glip af et stærkt samtale-show med to fremragende solister, Ghita Nørby og Lars Hannibal til denne særlige optræden i forbindelse med Rosenfestivalen i Bogense.

Danmarks store skuespiller Ghita Nørby, er æresgæst og åbner Rosenfestivalen lørdag den 5. august. Samme eftermiddag læser hun sine favoriteventyr af H. C. Andersen i Bogense Kirke.

Ghita deler ud af anekdoter fra et langt liv med kultur, mennesker og indtryk. Mødet med Karen Blixen, ord fra Dalai Lama og munter oplæsning af H. C. Andersen, hendes forhold til roser og det hele krydres med formidable guitarsatser fra Lars Hannibal.

Lars Hannibal, én af Danmarks betydeligste klassiske guitarister, skaber laguner til eftertænksomhed med smukke og populære toner fra det klassiske guitarrepertoire.

Undervejs samtaler Ghita og Hannibal om nogle af de aktuelle temaer der optager dem indenfor kunst og kultur, og om Ghitas enestående karriere indenfor film og teater.

Eventyrene, fablerne, de små anekdoter og historierne fra et langt liv med teater, film og TV-serier formidles i en intens og intim atmosfære, hvor man fornemmer Ghita og Hannibals årelange venskab.

Til sammen skaber de to venner en eventyrlig stemning med formidable retorik og sprøde toner. En eftermiddag hvor der både gives stof til eftertanke og latteren flyder frit.

Arrangør: Menighedsrådet v. Bogense Kirke og Foreningen KULT

Lørdag den 5. august kl. 16.30-17.45
Bogense Kirke, Kirkestræde 39, 5400 Bogense

Billetterne sælges via BookingNordfyn og koster kun kr. 125 kr.