Det er lykkes Rosenfestivalen at tiltrække 2 meget spændende navne til udstillinger i forbindelse med Rosenfestivalen. Endnu en meget anerkendt kunstner udstiller i Bogense Skoles Multisal og en af Danmarks dygtigste blomsterdekoratører udsmykker Bogense Rådhus.

Kunstudstilling med kunstmaler Kjeld Ulrich

Kunstneren Kjeld Ulrich, nu hjemmehørende i Odense, har været 80 gange rundt om solen, de godt 72 med pensel i hånden og 50 år som uddannet kunstner. Det er meningsløst at spørge ham, hvad kunsten fylder i hans liv. Han har altid levet med den, i den og for den.

Siden uddannelsen ved Det Fynske Kunstakademi 1968-1972 har han sat sine kunstneriske fodspor på flere kontinenter, og han er repræsenteret på gallerier i blandt andet USA, Holland, Sverige og i det Frankrig, han ad flere omgange kaldte hjem. Han har haft atelier i en mikroskopisk lejlighed, i en iskold nedlagt fabrik, i et gammelt blikkenslagerværksted og på en sydfransk skrænt i Roquefort des Corbieres med udsigt til bjerge og vinmarker. Han har været omkring. Men der er ingen lauerbærhvile eller pensionsdrømme at spore hos den 80-årige kunstner. Ingen stilstand.

Udstillingen i Multisalen, Bogense Skole, åbner allerede lørdag den 30. juli og er åben frem til og med søndag den 7. august.

”Det glæder arrangørerne bag Rosenfestivalen at en så anerkendt kunstner kommer til Bogense og udstiller i forbindelse med årets Rosenfestival, vi er stolte af at det igen i år er lykkedes at afvikle kunstudstilling” udtaler rosenfestivalleder Jette Kærgaard.

På Bogense Rådhus udstiller blomsterdekoratør Jan Munch

Jan Munch er blomsterdekoratøren, der stod bag blomsterne og brudebuketten til H.K.H. Prinsesse Marie og H.K.H. Prins Joachims bryllup. Jan Munch har stor erfaring fra den internationale Blomsterskole, og har været mange år i hotel- og restaurationsbranchen med helt specielle opgaver – som kreativ ansvarlig og eller i et team af inspirerende, ambitiøse kollegaer fra hele verden. I dag udleves de blomstrende drømme sammen med et lille team af dygtige blomsterdekoratører i Middelfart, hvor Jan Munch Blomster er en lille skøn blomstrende oase midt i byen.

”Rosenfestivalen er stolte af at Jan Munch har taget imod invitationen til at udsmykke Bogense Rådhus i årets tema, Til lands, til vands og i luften. Der venter helt sikkert publikum en blomsterdekorationsoplevelse i absolut topklasse”, slutter Rosenfestivalleder Jette Kærgaard