Kunstudstilling af Nina Ferlov: "Akvarellens mester Nina"

I multisalen på Bogense skole udstiller Nina Ferlov, billedkunstner og designer af flere kendte mønstre bla. til Georg Jensen og Kvadrat.

Nina Ferlov har i dag slået rod i Middelfarts gamle købstadskerne, Her har hun indrettet sit kunstneriske værksted, hvor hendes forkærlighed for haver, naturen og planteverdenen, byder på uudtømmelig og berigende inspiration.

Hun har været optaget af at skabe mønstre og billeder siden sin ungdom, hvor hun var elev og lærer på Skals Håndarbejdsskole. Herfra blev det Kunsthåndværkerskolens tekstillinje, der bragte hende til at trykke med enestående talent på silke. Siden blev hun designer for Georg Jensen Damask og Kvadrat.

I de seneste årtier har hun på egen hånd dyrket akvarelkunsten og har udviklet sig til en mester. Det er udover originale værker blevet til illustrationer i en række bøger bl.a. på Claus Dalbys forlag og til serier med kort for Hales Seasons.

I øjeblikket arbejder hun med at skabe små kompositioner af sine trykte silkerester, som hun broderer videre på samt akvarelbilleder af hver en plante i hendes lille byhave, som hun har udsigt til fra sit værksted. Eksempler på begge projekter tager Nina Ferlov med til kunstudstillingen i Bogense.

Kunstudstillingen åbner allerede lørdag den 31. juli og løber frem til og med Rosenfestivalen.

Udstillingen er i Multisalen på Bogense Skole

Åbningstider
Lørdag d. 31. juli og søndag d. 1. august kl. 11 -16
Onsdag d. 4. august – fredag d. 6. august kl. 13-16
Lørdag d. 7. – 8. august kl. 10 -17