Boder adelgade

Kunst, kageudstyr og krus: Oplev alle de spændende boder i bymidten!

Rosenfestivalen består først og fremmest af roser – men I skal heller ikke snyde jer selv for at opleve alle de mange boder i bymidten.

Nordfyns Rosenfestival byder i år på flere boder i bymidten end nogensinde før, og der er masser af spændende fristelser.

Håndværk og design i fokus:

Adelgade forvandles til et mekka for kunst- og designentusiaster. Her kan du beundre unika kunsthåndværk, finde inspiration til boligindretningen, og shoppe smykker og accessories.

På Adelgade får du også gode råd og vejledning om dyrkning af roser. Du kan bl.a. møde Birthe og Ernst Jensen som fortæller om “Et liv med roser” og Det Danske Rosenselskab.

Smagfulde fristelser:

Forkæl dig selv med lækre sager fra Almuegaarden og Egeby Frugtplantage, eller nyd en forfriskende is fra Goodis på Sct. Annagade.

Inspiration til haven:

Sct. Annagade finder du et sandt eldorado for haveelskere. Her kan du blive inspireret af kunst til haven, finde det nødvendige udstyr til at holde haven flot, og få gode råd fra Haveselskabet Nordfyns – og så kan du også få inspiration til haven og terrassen via bl.a. Haue Service, der laver en belægningsudstilling.

Dit velvære

Kirkestræde får du inspiration og rådgivning fra patientforeninger som bl.a. Diabetesforeningen, Hjerteforeningen og Scleroseforeningen.

Og meget mere!

Du finder et bredt udvalg af andre spændende boder på Rosenfestivalen. Der er noget for enhver smag og ethvert budget.

Se udstillerne på Sct. Annagade her!

Se alle udstillerne på Adelgade og Kirkestræde her!