Hvert år er der mange frivillige hjælpere til at udsmykke byen med roser

Har du lyst til at være frivillig til Rosenfestivalen?

Om du har 2 timer, 5 timer, en hel dag eller måske hele weekenden under festivalen, der altid ligger i første weekend af august – eller har du god tid før eller efter Rosenfestivalen, så er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi har mange forskellige opgaver, der skal løses og helt sikkert også en der passer til dig.

Ud over at være en vigtig brik i at realisere Rosenfestivalen, bliver du også en del at et fantastisk netværk, der har det sjovt med hinanden og syntes det er hyggeligt at være en del af teamet omkring festivalen. Det er også en rigtig god mulighed for at lære nye mennesker at kende i dit lokalområde. Frivilligteamet består af mere end 150 mænd og kvinder, der på den ene eller anden måde alle spiller en vigtig rolle i at planlægge og afholde Rosenfestivalen hvert år. Som afslutning på festivalen afholder vi en hyggelig grillaften for alle frivillige i ugen efter.

Vi arbejder i små grupper, med en ansvarlig tovholder, der har styr på arbejdsopgaver og tidsplaner.

Du er velkommen til at kontakte på info@rosenfestival.dk eller telefon 4043 4885 og høre mere om at være frivillig. Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil melde dig som frivillig, så udfyld formularen nedenfor.

Jeg vil gerne høre mere om at være frivillig

Meld dig ind i Rosenfestivalens frivilliggruppe på Facebook