Nordfyn har gode muligheder for overnatning med 4 dejlige kystnære campingpladser, feriehusudlejning, B&B og private overnatninger

Overnatning

Nordfyn har gode muligheder for overnatning med 4 dejlige kystnære campingpladser, feriehusudlejning, B&B og private overnatninger.

I Bogense finder du Bogense Hotel og to skønne campingpladser tæt ved byen og havn og marina. Her er desuden en del private overnatningsmuligheder.

Værelser i selve Bogense bliver som regel hurtigt booket op til Rosenfestivalen, men spørg de forskellige ejere og værter på overnatningsstederne – måske er der en mulighed for dig. Der er også mange andre muligheder for overnatning både i ferielejligheder og sommerhuse, og så er der selvfølgelig masser af overnatningssteder lige uden for Bogense.

15 km fra Bogense ligger den skønne Flyvesandets Camping med dejlig udsigt til Æbelø, og ved Hasmark Strand finder du First Camp Hasmark Strand, en lækker campingplads tæt ved en af Fyns bedste strande. Desuden finder du ferielejligheder, B&B-værter og sommerhuse på hele Nordfyn.