Gerda Nietzer udstiller sine blomstrende værker

Rosenfestivalen har i år en kunstudstilling med en af Danmarks dygtigste blomstermalere. Under Rosenfestivalen og weekenden før udstiller Gerda Nietzer værker i Multisalen på Bogense Skole.

Det er første gang at det er en kunstmaler der maler blomstermotiver der udstiller til Rosenfestivalen, hvilket helt naturligt passer perfekt til en Rosenfestival.

Gerda Nietzer er uddannet på Kunstakademie Hochschule für Gestaltung i Bremen. Hun er desuden uddannet som kunstlærer fra Universitet i Oldenburg i Tyskland og har gennem en årrække været privatelev hos kunstneren Marie Meyer-Glaesecker.

Gerda Nietzer er dansker, men har boet og arbejdet i Tyskland i mange år, men valgte i 2001 at flytte tilbage til Danmark.
Gerda Nietzer fik sit store internationale gennembrud i Tyskland i slutningen af firserne, og blev hurtigt en efterspurgt maler i Tyskland. Hun har gennemført mange store separatudstillinger på gallerier i både ind- og udland.

Gerda Nietzers blomsterbilleder er ganske enkelt fantastiske i en ny og personlig form. Hun ønsker, at vise skønheden og kraften i blomsten, der for hende repræsenterer alt det positive og skønne i livet. Billederne er på samme tid ekspressive og naturtro, uden dog at forfalde til den fotografiske realisme. Gerda Nietzer har lovet at der også vil være rosenmalerier på udstillingen.

”Det er en vis form for stolthed, at vi offentliggør årets kunstner til udstillingen i forbindelse med Rosenfestivalen. At det igen i år er lykkes at tiltrække en så dygtig og international kendt kunstner til Rosenfestivalen er intet mindre end fantastisk”, udtaler Rosenfestivalleder Jette Kærgaard.

Åbningstider

Lørdag og søndag den 29. og 30. juli kl. 11 til 16

Torsdag og fredag den 3.-4. august kl. 13-16

Under Rosenfestivalen

Lørdag og søndag den 5. og 6. august kl. 10-17

Entré under Rosenfestivalen

kr. 30,- / Rosenfestivalprogram

Kan købes ved udstillingen.

Adresse

Multisalen på Bogense Skole

Gyldensteensvej 2

5400 Bogense